Logo VBM Soft
erp romanesc

Share Articol

ERP Românesc sau Internațional? Alegerea potrivită pentru afacerea ta

Alegerea unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning) este crucială pentru succesul și eficiența unei companii. În fața unei piețe bogate în opțiuni internaționale, mulți întreprinzători se întreabă de ce ar trebui să aleagă un ERP românesc în detrimentul unuia internațional. Iată câteva argumente rationale în favoarea unei soluții autohtone.

Personalizare și adaptabilitate locală: Skyline ERP este dezvoltat cu focus pe specificul pieței și legislației românești. Acest lucru înseamnă că sistemul poate fi mai ușor adaptat nevoilor și cerințelor specifice ale afacerii tale din România, eliminând necesitatea unor personalizări costisitoare, complexe și îndelungate.

Actualizare instantă: Un ERP gândit pentru România se actualizează în mod natural cu cerințele din țară. Skyline este actualizat constant pentru a fi în conformitate cu legislația românească în ceea ce privește e-factura, e-transport, SAF-T sau modulele de contabilitate care generează automat diverse documente contabile, inclusiv note de salarizare, actualizări de solduri valutare și declarații fiscale, precum D394, D112 sau cu orice alte funcționalități noi, relevante pentru România.

Suport și servicii personalizate: Având o echipă locală dedicată, Skyline ERP poate oferi suport și servicii personalizate în limba română. Acest lucru facilitează comunicarea și rezolvarea rapidă a problemelor specifice afacerii tale. De asemenea, suportul oferit de sistemul informatic economic este adaptat la particularitățile pieței românești și cerințelor locale.

Return on Investment mai rapid: Optând pentru Skyline ERP, beneficiezi de costuri inițiale mai mici și taxe de întreținere mai accesibile în comparație cu soluțiile ERP internaționale. Investiția în Skyline poate genera un return on investment mai rapid și mai consistent pentru afacerea ta, fără a fii nevoit să faci compromisuri.

Transparență și flexibilitate: Lucrând cu un furnizor local precum VBM Soft, dezvoltatorul Skyline ERP, poți construi o relație mai personală și de încredere. Ai posibilitatea să vizitezi sediul companiei, să interacționezi direct cu echipa de dezvoltare. Poți să te asiguri că soluția oferită îndeplinește standardele și cerințele tale sau să propui actualizări.

În concluzie, alegerea unui sistem informatic economic integrat românesc poate fi o decizie avantajoasă pentru afacerea ta din România. Beneficiind de personalizare, suport local, costuri reduse și încredere, poți să-ți optimizezi eficiența operațională. Maximizează-ți performanța, contribuind astfel la succesul și creșterea afacerii tale pe piața locală. Prin utilizarea unui ERP românesc, sprijini și încurajezi creșterea afacerilor locale, contribuind la prosperitatea economică a țării.