Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Program Declaratia D394-2015

Se adreseaza celor au nevoie sa redacteze Declaratia 394 in formatul solicitat de ANAF inainte de modificarea din anul 2016. Softul are implementate toate regulile de verificare, generare si calcul automat a sectiunilor care depind de sectiunile cu date primare. Utilizand aceasta aplicatie, dumneavoastra va trebui sa introduceti doar datele primare, respectiv datele din facturi, iar restul sectiunilor vor fi generate si calculate automat.


Programul VBM Declaratii 394-2015 va usureaza munca si va permite sa modificati, sa adaugati sau sa corectati datele dintr-un fisier .xml de tip D394-2015 generat de alte aplicatii. Aceasta aplicatie se pliaza perfect pe necesitatile companiei dumneavoastra si daca facturile sunt centralizate intr-un fisier Excel (.xls) sau daca acestea apar in mai multe fisiere (.xml sau Excel), dar doriti sa le insumati intr-o singura Declaratie 394 in vechiul format.


Instalarea este extrem de facila, la indemana oricarui utilizator, iar timpul necesar obtinerii licentei pentru aplicatie este foarte scurt.

Screenshots

infocontabil banner