Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Program Declaratia D205

VBM Declaratii D205 se adreseaza celor doresc un format mai prietenos decat cel pus la dispozitie de ANAF. Echipa noastra va pune la dispozitie o interfata prietenoasa si intuitiva pentru a crea, a avea controlul datelor si a verifica Declaratia 205. Softul are implementate toate regulile de verificare, generare si calcul automat a sectiunilor care depind de sectiunile cu date primare. Utilizand aceasta aplicatie, dumneavoastra va trebui sa introduceti doar datele primare ale angajatilor, iar restul sectiunilor vor fi generate si calculate automat.


Programul va dedicat Declaratiei 205 va usureaza munca si va permite sa modificati, sa adaugati sau sa corectati datele dintr-un fisier .xml de tip D205 generat de alte aplicatii. Aceasta aplicatie se pliaza perfect pe necesitatile companiei dumneavoastra si daca datele angajatilor sunt centralizate intr-un fisier Excel (.xls) sau daca acestea apar in mai multe fisiere (.xml sau Excel), dar doriti sa le insumati intr-o singura Declaratie 205.


VBM Declaratii D205 este util atat companiilor care au un numar mare de angajati, de ordinul miilor, si doresc sa detina controlul datelor introduse, dar si firmelor cu un numar mic de salariati.


Instalarea este extrem de facila, la indemana oricarui utilizator, iar timpul necesar obtinerii licentei pentru aplicatie este foarte scurt.

Screenshots

infocontabil banner