Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Program Declaratia D112

VBM Declaratii D112 se adreseaza celor care s-au saturat de pdf-ul inteligent de la ANAF si vor o aplicatie de ultima ora, usor de utilizat. VBM Soft va pune la dispozitie o interfata prietenoasa si intuitiva pentru a crea, a avea controlul datelor si a verifica Declaratia 112. Softul are implementate toate regulile de verificare, generare si calcul automat a sectiunilor care depind de sectiunile cu date primare. Cu alte cuvinte, trebuie sa introduceti doar datele primare ale asiguratilor, iar restul sectiunilor vor fi generate si calculate automat.


Programul dedicat Declaratiei 112 va usureaza munca si va permite sa modificati, sa adaugati sau sa corectati datele dintr-un fisier .xml de tip D112 generat de alte aplicatii. Aceasta aplicatie se pliaza perfect pe necesitatile companiei dumneavoastra si daca datele angajatilor sunt centralizate intr-un fisier Excel (.xls) sau daca acestea apar in mai multe fisiere (.xml sau Excel), dar doriti sa le insumati intr-o singura Declaratie 112.


VBM Declaratii D112 este util atat companiilor care au un numar mare de angajati, de ordinul miilor, si doresc sa detina controlul datelor introduse, dar si firmelor cu un numar mic de salariati.


Instalarea este extrem de facila, la indemana oricarui utilizator, iar timpul necesar obtinerii licentei pentru aplicatie este foarte scurt.

Screenshots

infocontabil banner