Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Vanzare

Procesul de vanzare poate fi extrem de complex, motiv prntru care, prin Skyline ERP, am urmarit sa simplificam procedurile aferente acestua. Modulul Vanzare este o solutie fiabila, care poate fi utilizata atat in cazul vanzarilor En Gros, cat si pentru cele En Detail.

Prin intermediul acestui modul, Skyline ERP va ofera posibiliatea de a gestiona toate documentele specifice, pornind de la oferta, pana la avizul de iesire si factura. Totodata veti putea monitoriza vanzarile si incasarile in functie de agent sau zona, veti putea controla discounturile acordate anumitor categorii de clienti, in functie de modul in care ii definiti, dar veti putea calcula si costurile de transport, in functie de mai multi parametri.

Utilizand rapoartele disponibile in cadrul acestui modul veti putea sa raspundeti intr-un timp extrem de scurt oricaror solicitari venite din partea clientilor. Printre facilitatile extrem de utile pe care le aveti la dispozitie enumeram doar cateva, precum “Jurnalul de vanzari”, Extrasul de cont client, Facturi client cu detalii plati, Facturi in sold client sau Incasari/vanzari/creante pe agenti.