Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Salarizare

Modulul Skyline Salarizare poate fi usor configurat in ceea ce priveste formulele de calcul salarial si toate celelalte elemente salariale, astfel incat sa se plieze pe orice modificare legislativa. Algorimul complex de calcul salarial raspunde cerintelor venite atat dinspre sectorul public, cat si dinspre cel privat, iar numarul angajatilor nu reprezinta o constrangere.

Datele legate de valorile avansurilor, de numarul de tichete de masa, de sporuri permanente si alte constante, o data introduse sunt preluate dintr-o luna in alta, dar aveti si posibilitatea modificarii acestora daca situatia o impune. Aceasta functie este extrem utila pentru automatizarea calculului salarial si pentru optimizarea acestui proces.

Skyline Salarizare va pune la dispozitie toate resursele necesare pentru un management performant al resurselor umane. Categoriile oferite de acest modul sunt ideale pentru ca dumneavoastra sa gestionati angajatii activi, care au un contract de munca incheiat cu compania, dar si pe cei care urmeaza sa fie angajati (candidati pentru posturile vacante, din procesul de recrutare). Acest concept va permite stocarea unui numar mare de informatii despre resursele umane, atat date indispensabile, cat si informatii personalizate. Datele respective sunt centralizate ulterior, fiind usor accesibile prin intermediul numeroaselor rapoarte oferite de acest modul.

Rapoartele pe care le puteti genera sunt de un real ajutor in monitorizarea informatiilor cu pivire la istoricul resurselor umane, persoanele aflate in intretinere, fisele individuale. In plus veti putea genera usor si adeverintele de vechime, pentru medicul de familie sau actele aditionale pentru toate schimbarile aparute in legislatie, care necesita modificarea contractului de munca. In acest caz sistemul va ofera si optiunea de export in diverse formate (word, pdf etc.) sau posibilitatea imprimarii respecivelor documente, fiind necesar doar sa selectati persoana si contractul.

O alta functie pe care o aveti la dispozitie este introducerea pontajelor de la punctele de lucru si centralizarea lor automata, pe baza utilizatorilor sau a categoriei de utilizatori. Cu ajutorul managementului drepturilor de vizualizare puteti alege cine are acces la aceste informatii.

Statele de plata, pontajele, fluturasii de salarii, centralizatorul de contributii, actele aditionale, reprezinta documente esentiale in procesul de salarizare. Acestea sunt sunt disponibile in sistem intr-un format standard, care indeplineste toate cerintele legale, dar puteti opta si pentru personalizarea lor, in functie de necesitatile companiei dumneavoastra. Toate aceste rapoarte beneficiaza de functiile de export si imprimare.

In plus, functiile de import au fost dezvoltate pentru a automatiza si a reduce timpul necesar derularii proceselor legate de salarizare. Astfel, Skyline Salarizare va ofera posibilitatea de import prin interfata a fisierelor cu resursele umane sau a persoanelor in intretinere.