Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Imobilizari

Skyline Imobilizari va ofera un control perfect al activelor imobilizate ale companiei, indiferent daca acestea sunt achizitionate, obtinute din productie proprie sau printr-un contract de leasing. Sistemul efectueaza automat tot ceea tine de calculul amortizarilor lunare si generarea notelor contabile aferente, repartizarea cheltuielilor cu amortizarea pe centrele de cost stabilite in prealabil, dar gestioneaza si persoanele responsabile catre care ati alocat imobilizarile.

Utilizand Skyline Imobilizari puteti inregistra si urmari imobilizarile la valori stabilite intern (valoare de utilizare). In acest fel aveti acces la informatii legate de evaluarea reala a activelor, in paralel cu amortizarea fiscala, care este determinata si inregistrata in contabilitate in conformitate cu prevederile legislatiei actuale.

Eventualele evenimente specifice care pot aparea pe durata de utilizare a unei imobilizari sunt gestionate automat de catre sistem. Daca, de exemplu, este vorba despre o reevaluare, dumneavoastra veti introduce doar valoarea acesteia, iar sistemul va calcula automat noua valoare a amortizarii lunare, tinand cont de durata de utilizare ramasa. Totodata, puteti controla, cu ajutorul statusurilor, vanzarea, conservarea, casarea, dezmembrarea sau alte evenimente de acest fel.

Acest modul va permite si administrarea obiectelor de inventar si va ofera posibilitatea repartizarii acestora pe persoane si urmarirea circuitului lor in cadrul companiei.