Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Gestiune

Acest modul este conceput pentru a conferi precizie si rigoare gestiunii, indiferent de caracteristicile si complexitatea acestei activitati. Utilizand acest modul veti beneficia de o felxibilitate maxima in configurarea depozitelor si a structurilor de articole, in functie de necesitatile si specificul activitatii companiei dumneavoastra.

Skyline Gestiune va permite sa structurati produsele in depozite pe trei nivele: categorii de articole, articole generice si articole specifice, dar si sa generati denumirile produselor automat, in functie de criteriile pe care le-ati prestabilit.

Pentru a corela aprovizionarea, gestiunea si consumul aferent procesului de productie aveti la dispozitie o functie dedicata. Aceasta converteste automat in unitatea de masura principala in care se realizeaza consumul toate unitatile secundare in care se realizeaza aprovizionarea cu un anumit produs, chiar daca acesta provine de la mai multi furnizori.

Datorita multitudinii de rapoarte disponibile in cadrul acestui modul veti putea controla fiecare miscare din depozite, iar documentele specifice (NIR, bon de consum, Nota de predare, etc.) asigura un control automatizat al acuratetii informatiilor generate de acestea. In acest fel puteti obtine informatii cu privire la stocurile din fiecare depozit, miscarile din depozite, consumurile pe depozite, fisele de magazie ale produselor, listele de inventariere, etc.