Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Financiar

 

Modulul Skyline Financiar reprezinta suportul ideal pentru a gestiona eficient toate activitatilie legate de partea financiara a organizatiei dumneavoastra. Acesta va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru a gestiona tranzactiile cu numerar, tranzactiile bancare sau efectele comerciale acordate sau primite. Acest modul va permite sa definiti caseriile si conturile bancare in orice valuta, iar convertibilitatea in valuta principala si inregistrarea diferentelor de curs valutar se realizeaza automat.

Repartizarea avansurilor pe documente este o alta functie oferita de acest modul care este utila pentru distribuirea incasarilor/platilor care au fost initial inregistrate fara document justificativ. Pentru aceste sume este pastrat istoricul fluxului pe partener, perioada si valoarea, iar la repartizare permite controlul sumelor fara a depasi parametrii stabiliti anterior.

Deconturile sunt alte instrumente frecvent utilizate de companii, iar Skyline Financiar permite operarea, urmarirea si contarea automata, intr-un mod simplu si eficient, a tuturor operatiunilor inregistrate de o persoana intr-o anumita perioada de timp.