Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Contabilitate

Modulul Contabilitate este actualizat in permanenta, astfel incat sa fie la zi cu modificarile legislative si sa respecte reglementarile romanesti de organizare si conducere a contabilitatii financiare.

Acest modul este interconectat cu toate celelalte module ale Skyline ERP si centralizeaza toate notele contabile generate automat de acestea, dar este o solutie eficienta si in cazul inregistrarilor contabile care nu au la baza documente justificative.

Prin intermediul notei contabile diverse, a notei contabile diverse pe persoane, a notei contabile diverse pe partener sau a notei contabile diverse pe articol puteti introduce in sistem note contabile care sa creeze legaturi cu soldurile partenerilor sau pe produsele aflate in stoc.

Skyline Contabilitate genereaza automat notele contabile de salarizare, notele de actualizare soduri in valuta, conform cursului valutar din ultima zi a lunii respective, sau notele contabile de inchidere venituri si cheltuieli si nota de inchidere TVA. Puteti vizualiza, filtra si imprima toate aceste note in functie de caracteristicile care va intereseaza la un moment dat.

Rapoartele oferite de modulul Contabilitate sunt ideale atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere managerial pentru ca astfel puteti controla si gestiona corespunzator activitatea companiei. Balanta contabila, balanta contabila pe puncte de lucru (unde este cazul), balanta analitica a contului, fisa contului, fisa contului tabel, fisa contului cu selectie, sold cont cu detalii, Registru jurnal, fisa sah, sunt doar cateva dintre situatiile care va ofera date financiar-contabile, informatii esentiale despre situatia economica a companiei.

Tot din acest modul, prin simpla apasare a butonului “Generare fisier D394” obtineti fisierul necesar intocmirii Declaratiei 394 “Declaratie informativa privind livrarile si achizitiile pe teritoriul national”.