Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Utilizeaza butoane inteligente

Design-ul prietenos si intuitiv al tuturor butoanelor si interfetelor modulelor SkyLine ERP asigura operarea cu usurinta atat pentru un utilizator experimentat cat si pentru cei cu mai putine cunostinte economice. Posibilitatea configuarii si automatizarii functiilor din spatele butoanelor asigura consecventa operarii.

Butoanele de preluare automata ale detaliilor dintr-un document in altul sunt special concepute pentru a optimiza timpul de procesare al informatiilor, pentru a elimina redundanta datelor si pentru a exclude eventualele inadvertente.

La actionarea oricarui buton sunt parcurse mai multe serii de rutine, printre care: rutine de verificare a consistentei informatiilor (toate campurile obligatorii au fost completate), rutine de verificare a coerentei economice (exista stoc, exista/s-au depasit limitele de creditare/partener etc) dupa care se executa seriile de functionalitati transparente utilizatorilor (salvare document, generare descarcare stoc, generare nota contabila, generare repartizare venituri/cheltuieli pe centre de cost/venit), toate acestea la actionarea unui singur buton.

Mesajele de avertizare afisate la actionarea butoanelor sunt un alt aspect util pentru utilozatori, acestea ajuta la intelegera proceselor care se petrec in spatele butoanelor, ele ghideaza utilizatorul inspre pasii urmatori necesari finalizarii proceselor.