Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Centre de cost

centre de cost

Pentru a va oferi o imagine exacta a profitabilitatii companiei dumneavoastra, Skyline Bugete va propune divizarea acesteia pe centre de cost si repartizarea cheltuielilor/veniturilor in functie de acestea, pentru ca astfel veti putea identifica exact rezultatele fiecarei activitati. Puteti defini centrele de cost in format arborescent, iar cheltuielile si veniturile pot fi impartite in diverse tipuri.

In momentul in care apare o cheltuiala, sistemul va afiseaza lista cu toate tipurile de cheltuieli definite pe centrul de cost, de unde puteti selecta una singura, careia ii va corespunde un procent de 100% si total valoare. Puteti insa introduce mai multe cheltuieli, iar daca introduceti valoarea din total a fiecareia, programul calculeaza automat procentul, sau invers, introducand procentul este calculata automat valoarea.

Situatia economica a centrelor de cost va permite urmarirea totalurilor pe fiecare centru de cost pentru tipurile de cheltuieli si venituri repartizate in intervalul de timp ales. Pentru a identifica cheltuielile si veniturile care nu au fost repartizate pe un centru de cost se poate utiliza raportul Detalii tipuri de venituri/cheltuieli. Acesta va afisa cu rosu toate datele de identificare ale documentelor care au generat o cheltuiala sau un venit si pentru care nu s-a facut repartizarea. Puteti opta si pentru Situatie repartizare documente, care va ofera date cu privire la cheltuiala din document, cheltuiala repartizata, diferenta cheltuieli, venit din document, venit repartizat si diferenta venituri pentru fiecare tip de documente in parte.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.