Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Gestionarea imobilizarilor provenite din orice sursa

gestionarea imobilizarilor provenite din orice sursa

Skyline Imobilizari dispune de functii care va permit sa gestionati imobilizarile, indiferent de sursa de provenienta. Metoda clasica prin care o imobilizare intra in patrimoniul unei firme este achizitia in baza unei facturi. In acest caz Skyline Imobilizari preia automat activul imobilizat din depozitul in care a fost plasat. Dupa ce setati clasele si celelalte informatii necesare calculului amortizarii, sistemul generaza automat amortizarile lunare si notele contabile aferente.

In cazul in care activul imobilizat intra in patrimoniu prin intermediul unui contract de leasing sau este obtinut din productie proprie, acesta este de asemenea gestionat de sistem. Dumneavoastra va trebui sa introduceti doar informatiile specifice, iar sistemul va calcula automat valoarea amortizarilor lunare si va inregistra notele contabile aferente.

Puteti reevalua orice imobilizare, la orice data, prin simpla adaugare a articolului ce urmeaza a fi reevaluat. Cu acest prilej puteti modifica si durata de utilizare, depozitul sau statusul, iar sistemul va calcula automat noile valori ale amortizarii lunare.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.