Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Urmarire OBI pe resurse umane

urmarire obi pe resurse umane

Skyline Imobilizari va ofera, pe langa administrarea activelor imobilizate, si o evidenta exacta a tuturor obiectelor de inventar. Pentru controlul acestui proces, modulul dispune de un grid inteligent care suporta diverse filtre. Astfel, cu un singur click puteti adauga si vizualiza obiectele de inventar si toate informatiile legate de acestea.

Aveti posibilitatea de a adauga obiectele de inventar direct din grid si le puteti repartiza pe resursa umana caruia i-au fost incredintate. O alta modalitate prin care puteti introduce in gestiune un obiect de inventar este factura de achizitie. In acel moment puteti aloca o persoana responsabilia de acesta si puteti repartiza tipul de cheltuiala pe centrul de cost corespunzator.

Lista OBI este un raport care va ofera informatii cu privire la toate obiectele de inventar pe care le-ati alocat unei persoane, la o anumita data. Denumirea obiectului, numarul de bucati, pretul, valoarea, numarul de inventar si data la care a primit acel obiect sunt doar cateva dintre informatiile care pe care le puteti vizualiza cu ajutorul acestei liste.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.