Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Statul de plata si celelalte rapoarte ale modulului Skyline Salarizare

statul de plata si celelalte rapoarte ale modulului skyline salarizare

Orice firma, chiar daca are doar un angajat, trebuie sa intocmeasca state de plata. Skyline Salarizare genereaza acest document si tine cont de toate prevederile legale referitoare la forma si continut.

Daca selectati Statul de plata fara grupare vor fi afisati toti angajatii companiei, ordonati alfabetic, dar si informatiile legate de calculul salarial. Sistemul va permite intocmirea acestui acestui raport in functie de mai multe alte criterii. Aveti astfel posibilitatea de a vizualiza statul de plata grupat in functie de departamente, dupa conturile bancare ale angajatilor unde se vor face platile sau dupa casele de asigurari De asemenea aveti optiunea de generare a statului de plata centralizat, ceea ce inseamna ca se centralizeaza totalul pe fiecare departament, pentru fiecare element de salarizare, dar si totalul general pe companie.

Statul de plata selectiv este functia care va permite selectarea unui singur salariat sau a mai multor angajati pentru care se doreste obtinerea statului de plata, indiferent de departamentul din care fac parte sau de casa de asigurari la care contribuie.

Puteti obtine Fluturasii de salarii intr-un mod similar statului de plata. Acestia pot fi generati cu sau fara grupare pe departamente, ordonati alfabetic pe companie, dar si selectiv pentru unul sau mai multi salariati, in functie de necesitati.

Valori elemente de salarizare, Valori sporuri permanente sau Valori bonuri sunt rapoarte care va permit selectarea unui element de salarizare si obtinerea unui raport care afiseaza suma pentru fiecare angajat, cu total pe departamente si total general.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.