Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Rapoarte resurse umane

rapoarte resurse umane

Adeverintele sau fisele individuale solicitate de personal pot reprezenta o activitate care sa consume resurse insemnate de timp. Pentru a reduce timpul necesar intocmirii acestor documente Skyline Salarizare a automatizat in intregime aceste procese. Prin simpla selectare a numelui persoanei pentru care se doriti sa obtineti adeverinta, sistemul face toate calculele si afiseaza formularul pentru adeverinta cu dalele specifice ale angajatului, atat pentru adeverinta de vechime, cat si pentru medicul de familie.

Daca doriti afisarea tuturor elementelor calculului salarial pentru o anumita luna din an, aveti la dispozitie butonul Fisa individuala, aceste informatii putand fi imprimate sau exportate in diverse formate.

Istoric resurse umane este un raport asemanator cu fisa individuala. Diferenta consta in faptul ca acesta afiseaza informatiile cu privire la calculul salarial pentru o persoana, de la venirea acesteia in firma si pana la data pe care o selectati dumneavoastra.

In cazul actelor aditionale, in conformitate cu legislatia in vigoare, Skyline Salarizare va permite salvarea acestora de fiecare data cand intervine o modificare a contractului de munca. Datele firmei dumneavoastra, cele ale angajatului si informatiile despre modificarea survenita sunt completate automat si pot fi exportate sau imprimate in formatul dorit de dumneavoastra.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.