Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Pontajele

pontajele

Skyline Salarizare va confera flexibilitate maxima in ceea ce priveste operarea pontajelor. Astfel, in functie de preferintele dumneavoastra, acestea pot fi introduse zilnic sau lunar. Aveti si posibilitatea de a opta pentru completarea automata a acestora, in functie de norma de munca din contractul individual de munca, dupa ce au fost introduse toate tipurile de absente si tinand cont de numarul de zile lucratoare din luna.

Flexibilitatea acestui modul nu se limiteaza doar la modul in care pot fi operate pontajele, ci vizeaza si locul de unde sunt introduse acestea. Daca este cazul, acestea pot fi introduse din diverse puncte din teritoriu. La fel ca si in cazul altor module, dumneavoastra puteti gestiona drepturile de acces, selecatand persoanele care pot introduce pontajele. Datele introduse in punctele de lucru sunt centralizate in locatia in care se realizeaza calculul salarial.

Sumele aferente perioadelor de concediu de odihna sau medical (defalcate pe zile suportate de angajator si de la FNUASS) sau orice alt tip de concediu sunt calculate automat, in functie de istoricul fiecarei persoane, in concordanta cu prevederile legale. Odata introduse aceste absente ele apar automat in pontajul persoanei pentru care au fost introduse.

Skyline Salarizare va ofera un control eficient al zilelor de concediu de odihna pentru fiecare salariat. Pe masura ce sunt introduse absente de tipul concediului de odihna, sistemul diminueaza numarul de zile de concediu stabilite in contractul individual. Puteti astfel centraliza toate informatiile legate de zilele de concediu efectuate intr-un an, zilele neefectuate in anul anterior si zilele de concediu ramase.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.