Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Managementul resurselor umane

managementul resurselor umane

Skyline Salarizare va permite gruparea resurselor umane in mai multe categorii. Exista categoria Resurse umane, in care puteti include toate persoanele despre care doriti sa pastrati informatii, cum ar fi o baza de date a celor care au participat la un interviu pentru un post vacant si reprezinta o varianta de rezerva.

A doua categorie este cea a Resurselor umane active, in care ii puteti include pe toti cei care au inregistrat un contract individual de munca si pentru care este necesar sa calculati salarii.

Aveti si posibilitatea generarii unei categorii denumita Resurse umane in perspectiva, in care sa grupati acele persoane care au incheiate contracte de munca cu societatea dumneavoastra, insa acestea intra in vigoare la o data ulterioara lunii in care operati.

In categoria Resurse umane plecate veti include toate persoanele care au avut un contract individual de munca, dar care in momentul operarii este incheiat. Pentru astfel de persoane puteti adauga un nou contract de munca, iar transferul in categoria Resurse umane active se realizeaza automat.

Skyline Salarizare va ofera rapoarte cu informatii centralizate pentru fiecare categorie in parte. In plus, veti putea sa vizualizati toate fluctuatiile de la o categorie la alta, cuprinzand toate datele angajatilor pe departamente

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.