Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Rapoartele modulului de contabilitate

rapoartele modulului de contabilitate

Balanta contabila conceputa astfel incat sa respecte toate reglementarile legislative in vigoare. Utilizand modului Skyline Contabilitate puteti obtine balanta contabila atat pe conturi analitice, cat si pe conturi sintetice, pe puncte de lucru sau cumulat pe companie, in lei sau in orice alta valuta, cu cate serii de egalitati va sunt necesare.

Cu ajutorul butonului Fisa contului tabel puteti obtine o situatie pentru orice cont, pentru intervalele de timp care va intereseaza, intr-un mediu care suporta efectuarea de filtre dupa multiple conditii standard sau definite de dumneavoastra, dar si calcule conditionate de filtrele setate anterior.

Skyline Contabilitate va ofera, bineinteles, si toate rapoartele clasice, precum Registru jurnal analitic sau sintetic, fisa contului, dar si fisa contului cu selectie. Aceasta din urma este o fisa de cont pe care o puteti obtine in functie de criteriile pe care le setati si care va intereseaza la un moment dat. De exemplu, puteti vizualiza toate inregistrarile efectuate intr-un cont in legatura cu un partener, o persoana sau un produs, in format analitic sau sintetic, grupat sau super-grupat. Daca nu selectati niciun filtru, raportul va afisa toate inregistrarile, cu toti partenerii si toate produsele.

Sold cont cu detalii, Fisa sah sau Cartea mare sunt alte rapoarte pe care le puteti genera din sistem. Acestea va permit sa analizati informatiile de care aveti nevoie din toate unghiurile, astfel incat sa fiti informat in detaliu despre toti parametri care va sunt necesari pentru a putea lua deciziile optime intr-un timp foarte scurt.

Toate aceste rapoarte beneficiaza de functia de export in formate editabile, in functie de preferintele dumneavoastra si va ofera posibilitatea imprimarii lor in format personalizat.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.