Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Note contabile de inchideri lunare generate automat

note contabile de inchideri lunare generate automat

Planul contabil va ofera posibilitatea de a defini fiecare cont, astfel incat sa puteti alege denumirea, functia contabila sau contul de inchidere. Tot de aici, daca e necesar, puteti adauga un numar nelimitat de analitice pentru fiecare cont sintetic. Dupa ce ati selectat contul de inchidere pentru conturile de venituri si cheltuieli, pentru nota contabila de inchidere a veniturilor si cheltuielilor din fiecare luna, trebuie doar sa generati aceasta nota, iar sistemul va centraliza si insuma valorile tuturor tranzactiilor care au fost inregistrate in fiecare cont de cheltuiala si venit pe parcursul lunii.

Inchiderea conturilor de TVA functioneaza dupa acelasi principiu, dumneavoastra trebuind doar sa actionati butonul aferent acestei functii. In acel moment sistemul va efectua toate calculele, iar dumneavoastra veti putea sa imprimati aceasta nota sau sa o exportati in formatul dorit.

Puteti introduce si manual toate aceste note contabile, efectul fiind acelasi, iar dupa generarea inchiderilor de luna nu mai este posibil sa adaugati/editati niciun document si nicio nota contabila. Daca luna/perioada nu este inchisa, aveti in continuare posibilitatea sa efectuati aceste operatiuni in acelasi timp, in mai multe luni in paralel.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.