Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Caserii si banci in valute multiple

caserii si banci in valute multiple

Modulul SkyLine Financiar a fost conceput in asa fel incat sa va ofere posibilitatea operarii bancilor si a caseriilor in valute, in cazul in care activitatea companiei dumneavoastra necesita astfel de operatiuni. Numarul valutelor nu este limitat si pot fi adaugate foarte usor, sistemul urmand sa inregistreze automat diferentele de curs valutar in functie de cotatia oficiala a valutei in ziua respectiva.

SkyLine Financiar gestioneaza operarea caseriilor dupa serii multiple si numere acordate automat documentelor primare specifice (chitanta, dispozitie de incasare/plata etc). Modulul va ofera posibilitatea imprimarii tuturor acestor documente, iar contarea lor se realizeaza automat in functie de cursul valutar. Registrul de casa si celelalte documente necesare pot fi generate automat si imprimate din sistem indiferent de valuta in care s-a operat.

Aceste modul va permite sa gestionati operatiunile prin viramente bancare in conturi si valute multiple, inregistrate pe analitice distincte. In plus, functia “registru de banca” va este utila pentru urmarirea si controlul acestor tranzactii pe intervale setabile de timp, pentru fiecare cont bancar in parte.

  

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.