Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Necesarul de aprovizionare

necesarul de aprovizionare

Necesarul de aprovizionare este o informatie necesara si indispensabila tuturor companiilor care ruleaza volume mari de materii prime si materiale si trebuie sa mentina constant fluxul de productie.

Pentru a maximiza eficienta procesului de aprovizionare si a automaiza acest proces, Skyline Gestiune genereaza necesarul de aprovizionat automat la o anumita data pentru fiecare depozit, in functie de parametrii stabiliti la adaugarea fiecarui produs. Acestia pot tine cont de timpul de livrare al produselor, cantitatile minime de aprovizionat stabilite in contractele cu furnizorii, frecventa cu care doriti sa realizati sa aprovizionarea, stocul minim si stocul maxim pe care l-ati stabilit.

Aceste constante in functie de care este facuta propunerea de aprovizionare pot fi setate la nivel de produs specific si astfel obtineti necesarul de aprovizionat cu o exactitate maxima. Informatia este prezentata intr-o interfata care va permite aplicarea de filtre si efectuarea de calcule fara a mai necesita exportul intr-un alt format de lucru. Totusi, daca doriti, modulul va ofera si posibilitatea de a exporta aceste informatii.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.