Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Depozite En Gros si En Detail

depozite en gros si en detail

Acest modul va permite gestionarea produselor in depozite de tip En Gros si En Detail. Tot ce trebuie sa faceti este sa setati caracteristica pe care o doriti in momentul adaugarii depozitului. Dupa aceea, toate tranzactiile care vizeaza produsele dintr-un anumit depozit se vor contabiliza in functie de alegerea pe care ati facut-o.

In depozitele de tip En Detail marfurile achizitionate cu factura sunt preluate in depozit prin nota de receptie unde este stabilit si pretul de vanzare la raft. In functie de acest pret si de cel de intrare sunt calculate si inregistrate automat valoarea adaosului si cea a taxei pe valoarea adaugata neexigibila. Descarcarea de gestiune si contarea pentru produsele care au fost stocate in acest tip de depozit se realizeaza automat la salvarea facturii de vanzare. Pentru a intretine depozitele En Detail sistemul va pune la dispozitie instrumente precum modificarile de pret care conteaza automat diferentele sau transferul intre depozite.

Depozitele de tip En Gros conteaza automat pretul de intrare al produselor si TVA-ul aferent, descarcarea realizandu-se automat la vanzarea produselor sau prin bon de consum, in functie de metoda pe care ati ales-o.

Skyline Gestiune urmareste traseul produselor si va pune la dispozitie rapoarte utile, precum “Stocuri pe depozite”, “Fisa de magazie”, “Miscari in depozite” sau “Rulaj pe produs”.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.