Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Caracteristici si grupe de caracteristici

caracteristici si grupe de caracteristici

Identificarea articolelor din depozite poate creea confuzii? Nu si daca utilizati Skyline Gestiune, deoarece in acest fel puteti standardiza denumirile articolelor. Fiecarui articol generic ii puteti asocia o grupa de caracteristici. Caracteristicile acelei grupe vor forma numele fiecarui articol specific.

Sa presupunem ca aveti in gestiune un un articol generic “Teava patrata”. Pentru acest articol veti putea adauga o serie de caracteristici, precum lungimea, latimea sau grosimea. In momentul in care veti adauga cate un articol specific, veti introduce doar doar dimensiunile, de exemplu 6m/ 20mm/20mm/1.5mm, urmand a fi generata denumirea “Teava patrata 6m 20x20x1.5mm”. Astfel puteti verifica in orice moment ce semnifica fiecare parte din denumirea produselor, in functie de ceea ce ati setat in prealabil.

Generatorul de coduri pentru fiecare articol specific este un alt instrument care va ajuta sa identificati cu usurinta produsele in depozite. Acesta genereaza automat coduri interne pentru fiecare produs in functie de cerintele si specificul afacerii dumneavoastra.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.