Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Vanzari pe agenti si liste de preturi

vanzari pe agenti si liste de preturi

Prin intermediul Skyline Vanzare beneficiati de un suport personalizat pentru gestionarea vanzarilor pe agenti si pe zone. Puteti genera aceasta legatura extrem de usor, prin selectarea agentului la fiecare factura emisa de acesta, iar sistemul va utiliza aceasta informatie in toate rapoartele si situatiile necesare urmaririi tranzactiilor executate de respectivul agent.

Printr-o simpla apasare a butonului “Vanzari pe agenti” veti obtine o centralizare a datelor referitoare la vanzarile efectuate de catre fiecare agent, localitatea in care acestea au avut loc, scadenta, valuta, valoarea sau alte elemente specifice vanzarii.

Selectand raportul “Incasari agenti” veti intra in posesia informatiilor cumulate despre elementele principale ale documentului cu care s-a efectuat vanzarea, data scadenta, data incasarii, numarul de zile de intarziere, suma si procentul acordat agentului pentru fiecare factura emisa de acesta.

Butonul “Creante client” va elabora un raport pentru un anumit client, in care sunt delimitate vanzarile efectuate si neincasate. Acestea sunt defalcate pe intervale de timp, in cadrul fiecarui interval fiind evidentiata valoarea restanta si cea in termenul stabilit.

Un alt instrument util este lista de preturi, pe care o puteti accesa, cu un dublu click, din campul pret de vanzare al facturii. In momentul in care accesati aceasta facilitate se vor afisa cele mai recente 10 preturi la care a fost vandut un anumit articol.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.