Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Rapoartele modulului de vanzare

rapoartele modulului de vanzare

Rapoartele generate de Skyline Vanzari sunt concepute astfel incat sa va permita urmarirea activitatilor specifice legate de vanzarea produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra. “Extras de cont client”, “Facturi in sold client”, “Detalii facturi/articole desfacere”, “Facturi client cu detalii plati” sunt doar cateva dintre rapoartele care va ofera informatii utile pentru mentinerea unei relatii optime cu partenerii.

Jurnalul de vanzari sau jurnalul de vanzari cu detalii TVA sunt astfel concepute incat sa cuprinda toate informatiile economice, cerintele legislative, dar si detaliile de care aveti nevoie pentru a putea controla procesul de vanzare.

Creante clienti” este un raport pe care il puteti genera centralizat, pe agent, pe perioade, separat in creante in termen sau restante pentru fiecare client.

Tot in cadrul acestui modul aveti la dispozitie si rapoartele destinate urmaririi facturilor. “Facturi in sold client” poate sa va afiseze toate facturile, dar si facturile emise unui anumit client sau tuturor clientii, grupat pe conturi sau pe agenti, pana la o anumita data sau cu scadenta la o anumita data, cu informatii despre partener, scadenta, valoare, valuta si sold.

Detalii facturi desfacere” sau “Detalii articole desfacere” sunt doua situatii care va permit sa analizati atat produsele care au fost facturate intr-o anumita perioada de timp pentru un partener cat si istoricul unui produs, cui i-a fost vandut, in ce cantitate, cu ce pret sau alte informatii utile.

Facturi clenti cu detalii plati” sau “Extras de cont client” sunt alte doua rapoarte care va pot fi extrem de utile in procesul de vanzare, pentru ca veti putea verifica fiecare factura, puteti afla daca aceasta a fost incasata si care a fost modalitatea de plata, precum si alte date legate de incasare.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.