Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Gestionarea fluxului complet de documente specifice vanzarii

gestionarea fluxului complet de documente specifice vanzarii

Modulul Skyline Vanzare administreaza, pe serii automate si numere, toate documentele aferente procesului de vanzare, incepand cu oferta transmisa clientului, pana la facturare, inclusiv pentru clienti din afara Uniunii Europene. De asemenea, va ofera posibilitatea sa utilizati functia de preluare automata a tuturor detaliilor din comenzile certe si a avizelor pe facturile de vanzare.

Acest modul va ofera un suport fiabil pentru gestionarea si contarea automata a tuturor documentelor specifice vanzarii. In plus aveti si posibilitatea imprimarii tuturor acestor documente, utilizand un format personalizat, in functie de alegerea clientului.

Pe langa monitorizarea vanzarilor, cu ajutorul acestui modul puteti calcula costul cu transportul de la sediul societatii dumneavoastra pana la sediul sau depozitul clientului. Calculul se face automat, tinand cont de mai multi parametrii precum punctul de plecare/sosire, cantitatea livrata, distanta etc.

Toate informatiile asociate procesului de vanzare sunt preluate si centralizate automat in jurnalul de vanzari si in celelalte documente asociate acestui segment.

 

 

 

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.