Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Categoriile de parteneri si discounturile acordate

categoriile de parteneri si discounturile acordate

Pentru a tine pasul cu concurenta, orice firma este nevoita sa adopte o strategie eficienta si bine fundamentata in ceea ce priveste acordarea discounturilor. Modulul Skyline Vanzare va ofera posibilitatea de a monitoriza si controla automat acordarea acestor reduceri de pret. Astfel, veti putea seta un anumit discount in functie de categoria in care este incadrat clientul, un discount cantitativ sau un discount oferit in functie de termenul de plata.

Puteti stabili pentru fiecare client in parte discountul acordat in functie de termenul de plata si puteti alege data (sau numarul de zile) pana la care, daca se efectueza plata, se aplica cota de discount setata.

Discountul cantitativ il veti stabili la nivel de articol generic si aveti posibilitatea de a introduce mai multe intervale de cantitati, cu reducerile procentuale aferente fiecarui interval. Aceste valori se vor aplica pentru toate articolele specifice asociate respectivului articol generic.

Pentru discountul acordat pe categorie de parteneri este conceputa partajarea clientilor pe categorii, valorile discounturilor putand fi setate la nivel de categorie de articole pentru fiecare categorie de client.

Cota de discount pe care o stabiliti in sistem se aplica automat tuturor preturilor de vanzare, la adaugarea unui articol pe factura. Dupa ce ati setat discounturile in functie de propria strategie, in momentul in care veti factura un produs pentru care ati stabilit o cota de discount, veti primi o avertizare din partea sistemului referitoare la optiunea de aleasa. In acel moment aveti posibilitatea de a mentine sau de a renunta la respectiva setare.

 

 

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.