Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Unitati de masura secundare

unitati de masura secundare

Concurenta acerba de pe piata poate genera situatii in care o firma achizitioneaza acelasi articol de la mai multi parteneri, diferenta constand doar in modul in care acesta este ambalat si unitatile de masura in functie de care este facturat. Pentru a putea lua o decizie obiectiva legata de procesul de achizitie, Skyline Aprovizionare va ofera o functie care transforma unitatea de masura principala in oricate unitati de masura secundare este necesar.

Stabilirea unitatii de masura principale si a raportului de conversie se realizeaza o singura data, in momentul in care produsul introduceti produsul pentru prima data in sistem. Dupa ce ati parcurs aceasta etapa, puteti adauga produsele pe factura in orice unitate de masura secundara, preluarea in depozite va converti automat in cantitatea principala a depozitului, iar pretul va fi transformat automat, in functie de cantitatea convertita.

De exemplu, daca aveti nevoie de cuie, acestea pot fi achizitionate de la diversi furnizori, care le vand sub diferite forme. Un furnizor le poate comercializa la kilogram, altul la cutie, dar dumneavoastra trebuie sa aveti evidentiat numarul acestora, pentru ca in procesul de productie sunt utilizate bucati de cuie, nu kilograme sau cutii. In Skyline Aprovizionare veti alege ca unitate de masura bucata, mentionand o singura data cate cuie sunt intr-un kilogram sau cate sunt intr-o cutie. Receptia se va realiza la depozitul ales de dumneavoastra, iar conversia cantitatilor si a preturilor unitare se va efectua automat.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.