Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Skyline ERP – modul dedicat transportatorilor

skyline erp – modul dedicat transportatorilor

Sistemul informatic integrat Skyline ERP ofera transportatorilor un modul special, adaptat activitatii pe care o desfasoara.


Acest modul va permite să definiti o serie de constante specifice afacerii, cum ar fi parcul auto, remorcile, partenerii sau soferii, si astfel sa reduceti timpul si efortul necesar derularii proceselor din compania dumneavoastra.


Pe langa comenzile de transport preluate direct, aveti la dispozitie si functii care va permit sa administrati comenzi de transport subcontractate.


In plus, Skyline ERP va ofera si o interfata grafica de administrare a alocarii masinilor pe comenzi de transport, asigurandu-va astfel planificarea optima flotei din dotare.


Sistemul intergrat Skyline ERP asigura transmiterea tuturor datelor administrate prin Modulul Transporturi in celelate module ale aplicatiei: Facturare, Contabilitate, Urmarire profitabilitate etc.


Datorita acestui modul, afacerea dumneavoastră beneficiaza de cresterea productivitatii si reducerea timpului necesar dispecerilor pentru a gestiona flota de camioane si remorci, dar si programul soferilor. In acelasi timp, costurile operationale vor scadea, iar procesele si operatiunile derulate in firma dumneavoastra vor fi standardizate.

 

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.