Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Sistem complex pentru statii locale, statii la distanta si dispozitive mobile

sistem complex pentru statii locale, statii la distanta si dispozitive mobile

Sistemul informatic integrat Skyline ERP va permite sa aveti acces in orice moment la datele companiei dumneavoastra. Accesarea bazei de date a firmei si conectarea la server (indiferent daca acesta va apartine sau este inchiriat) se poate realiza extrem de usor, fie utilizand o retea locala (interna), fie prin internet. Orice varianta de conectare alegeti, informatiile legate de compania dumneavoastra sunt in siguranta, deoarece utilizam cele mai moderne solutii de securizare a datelor.


In functie de specificul activitatii dumneavoastra, puteti alege aplicatiile Skyline ERP care vi se potrivesc cel mai bine.


In cazul in care utilizati PC-uri sau laptopuri, aveti la dispozitie aplicatia Skyline ERP Server WCF.


Daca afacerea pe care o conduceti presupune un grad ridicat de mobilitate, puteti opta pentru Skyline Server Tablet ERP, destinata dispozitivelor mobile (tablete si telefoane mobile).


VBM Soft ofera solutii si pentru companiile care gestioneaza website-uri, magazine Online sau portaluri B2B. Aceste aplicatii pot fi conectate cu Skyline Server Web ERP, care integreaza solutii Web.
Datorita acestor facilitati, Skyline ERP va permite sa operati si sa urmariti in permanenta activitatile si operatiunile derulate in compania dumneavoastra, indiferent de locul in care va aflati, fiind necesara doar o conexiune la internet.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.