Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

VBM Declaratii – program inteligent pentru Declaratia 112 si Declaratia 394

vbm declaratii – program inteligent pentru declaratia 112 si declaratia 394

VBM Declaratii este o alternativa mult mai comoda la "pdf-ul inteligent" disponibil pe portalul ANAF. Cu ajutorul acestui program veti intocmi rapid si usor Declaratia 122,  respectiv Declaratia 394.

Programul VBM Declaratii - D112 va permite sa modificati, sa adaugati sau sa corectati datele dintr-un fisier xml de tip D112 generat de alte aplicatii.  Acest soft se pliaza perfect pe necesitatile companiei dumneavoastra si permite importul facil al datelor din fisiere Excel sau alte structuri de date si insumarea lor intr-un singur fisier D112.

VBM Declaratii - D394 este un program care va permite sa importati date dintr-unul sau mai multe fisiere Excel (xls) sau xml pentru a popula automat campurile cu datele necesare a genera rapid D394. Preluarea informatiilor se realizeaza automat, pentru a creste eficienta si a reduce timpul necesar realizarii declaratiei.


Prin apasarea unui singur buton, toate datele solicitate pentru Declaratia 394, respectiv pentru Declaratia 112 pot fi exportate in format xml, iar tot ceea ce mai aveti de facut este sa va asigurati ca acest fisier ajunge la ANAF.

Instalarea VBM Declaratii, programul inteligent pentru D112 si D394,  este extrem de facila, la indemana oricarui utilizator, iar timpul necesar obtinerii licentei pentru aplicatie este foarte scurt.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.