Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Skyline ERP – mai mult decat un program de contabilitate

skyline erp – mai mult decat un program de contabilitate

Am dezvoltat un sistem informatic integrat, Skyline ERP, avand ca obiectiv simplificara activitatii firmelor din Romania. VBM Soft a conceput un soft economic care ofera mai mult decat un simplu program contabil, de gestiune, de facturare sau de salarizare, deoarece integreaza, automatizeaza si optimizeaza procesele din companii.

Sistemul informatic integrat gandit de VBM Soft poate fi usor adaptat oricarui domeniu de activitate, un atu fiind si sturctura modulara a acestuia. Printre modulele continute de Skyline ERP amintim: Aprovizionare, Productie, Gestiune, Vanzare, Contabilitate, Financiar, Imobilizari sau Resurse Umane.

Ne-am dorit sa eliminam redundanta informatiilor. Preluarea si contarea automata informatiilor din documente si posibilitatea utilizarii informatiilor introduse intr-un modul de toate celelalte module asigura optimizarea timpului de operare, iar managementul drepturilor utilizatorilor asigura controlul tuturor inregistrarilor.

Skyline ERP a fost conceput de specialitii VBM Soft avand la baza tehnologii de ultima generatie si este permanent actualizat pentru a tine pasul cu modificarile aparute in legislatia din Romania. Chiar daca tehnologia si arhitectura pe care se bazeaza este sofisticata, Skyline ERP este un program informatic intuitiv, accesibil chiar si utilizatorilor cu cunotinte minime de operare.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.