Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Servicii de Contabilitate

Serviciile de contabilitate oferite VBM Soft implica introducerea tuturor documentelor justificative (facturi furnizori, facturi clienti, chitante, OP, FV, extrase de cont, bonuri fiscale etc.) intr-un sistem informatic economic integrat, pus la dispozitie de catre compania noastra. Sistemul Skyline ERP, va garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor companiei dumneavoastra. De asemenea, acesta permite, prin intermediul conexiunii la internet, operarea documentelor in timp real, din locatii diferite, ceea ce reduce timpul necesar efectuarii acestor operatiuni.

 

In urma inregistrarii documentelor in Skyline ERP, cu un singur click puteti obtine, in timp real, toate rapoartele care va sunt necesare. Sistemul va pune la dispozitie un set de peste 100 de rapoarte, precum: Situatia facturilor in sold, Situatii de plata si incasare in functie de scadente, solduri financiare (case, banci), rapoarte manageriale, analize si topuri.

 

Calitatea serviciilor de contabilitate oferite de VBM Soft are la baza performanta sistemului Skyline ERP, cu ajutorul caruia sunt realizate principalele rapoarte pentru intocmirea situatiilor economico-financiare ale companiei dumneavoastra.

 

Rapoartele oferite de Skyline ERP, „la un click distanta”, sunt urmatoarele:

  • Jurnale (Jurnal cumparari, Jurnal vanzari etc.)
  • Situatii contabile (Balanta contabila, Registrul jurnal, Cartea Mare, Fisa Sah etc.)
  • Declaratii (D112, D394, D205 etc.)

 

De asemenea, cu functiile specializate din cadrul sistemului informatic Skyline ERP se realizeaza operatiunile necesare inchiderii perioadelor de raportare financiara (inchidere Venituri si Cheltuieli, inchidere TVA, treceri TVA).

 

Rolul echipei de consultanti contabili din cadrul VBM Soft este de a asigura corelatia dintre rapoarte, de a intocmi si de a depune declaratiile fiscale si Bilantul la termenele prevazute de lege si de a va transmite online, la zi, comunicarile privind toate aceste obligatii.