Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Despre noi

Initialele VBM Soft provin de la Vision of Business Management si, dupa cum arata si numele, suntem furnizori de solutii informatice integrate pentru gestionarea proceselor economice si de management in cadrul companiilor.


Obiectivul nostru este sa oferim solutii practice prin care sa usuram activitatea managerilor si sa rezolvam problemele curente ale companiilor.


Principiile care ne calauzesc sunt profesionalismul, corectitudinea, know-how-ul si inovatia. Nu ne-am dorit sa fim doar o alta firma de software, motiv pentru care inca de la inceput ne-am axat pe dezvoltarea de produse si servicii proprii, adaptate mediului de afaceri din Romania.


VBM Soft a luat nastere in anul 2010, ca urmare a unei colaborari de mai bine de cinci ani intre asociatii fondatori, fiecare cu o experienta bogata in domeniu. Dezvoltarea companiei ar fi fost insa imposibila fara o echipa formata din adevarati profesionisti, capabili sa satisfaca toate cerintele colaboratorilor nostri.

Echipa VBM Soft

Echipa VBM este formata din oameni tineri, pasionati in tot ceea ce fac, optimisti si simpatici.

citeste mai mult

Esti interesat

Momentan nu avem pozitii deschise, dar te invitam sa afli mai multe despre mediul nostru de lucru si oportunitatile pe care le poti avea.