Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Artsis DMS

Statisticile arata ca 80% dintre angajati consuma, in medie, 30 de minute pe zi pentru a cauta informatii, iar 60% dintre acestia pierd mai mult de o ora pentru a recrea documente deja existente. Aceasta risipa de timp apare deoarece sistemele informatice traditionale nu ofera uneltele si resursele necesare pentru gestionarea optima a multitudinii de documente necesare unei companii. Tocmai de aceea, in cadrul multor companii partajarea documentelor intre departamentele care au o legatura cu anumite proiecte sau activitati interne reprezinta o problema majora.


Pe masura ce cunostintele si valorile unei companii sunt pastrate si generate din ce in ce mai des in format electronic, multe dintre aceste companii recunosc necesitatea apelarii la un sistem de management al documentelor. Solutia este folosirea unui sistem DMS bazat pe administrarea unui server de fisiere, pentru reducerea la minimum a timpului de necesar pentru gasirea informatiilor dispersate, aducand intr-un singur loc atat documentele propriu-zise, cat si informatii suplimentare asociate, asa-numitele metadate.


Pentru a eficientiza activitatea din cadrul companiei dumneavoastra si a rezolva problemele legate de gestionarea documentelor, Skyline ERP va pune la dispozitie un modul integrat dedicat, Artsis DMS, careva ofera un management modern al documentelor. Utilizand acest modul eliminati pierderea de timp aferenta cautarii, distribuirii, accesarii si procesarii documentelor si astfel creste timpul alocat activitatii de baza a companiei. Cu ajutorul Artsis DMS afacerea dumneavoastra va benefica de o accelerare a proceselor interne, datorita aparitiei unui mediu standardizat si procedural si a cresterii eficientei in manipularea documentelor.

artsis dms
infocontabil banner