Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Program Declaratia SAF-T (D406)

VBM Declaratii SAF-T (D406) respecta intru totul structura ceruta de Agentia Nationala de Admnistrare Fiscala, care a intrat in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2022. Acest program a fost dezvoltat astfel incat sa fie foarte usor de utilizat, folosind butoane intuitive si controale automate care asigura coerenta, corectitudinea si acuratetea informatiilor introduse.


Programul VBM Declaratii SAF-T (D406) va permite sa importati date dintr-unul sau mai multe fisiere Excel (.xls) sau .xml pentru a popula automat campurile cu datele necesare redactarii Declaratiei SAF-T (D406). Preluarea acestor date se realizeaza automat, pentru a creste eficienta si a reduce timpul necesar realizarii acestei declaratii. Dupa preluarea datelor primare, aveti posibilitatea de a le edita, corectand sau adaugand informatii, direct din interfata programului, restul calculelor realizandu-se automat.


Prin apasarea unui singur buton, toate datele aferente Declaratiei SAF-T (D406) pot fi exportate in format .xml, iar tot ceea ce mai aveti de facut este sa va asigurati ca acest fisier ajunge la ANAF.


Procedura de instalare este una usoara si la indemana oricarui utilizator iar intrarea in posesia aplicatiei licentiata este posibila intr-un timp foarte scurt.

Screenshots

infocontabil banner