Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Dezvoltare software

Cu o experienta a colectivului de peste 10 ani in domeniu, VBM Soft pune la dispozitie o multitudine de servicii de dezvoltare software adaptabile la toate nevoile clientilor. Prin intermediul serviciilor noastre, clientii isi pot dezvolta si maximiza productivitatea companiilor utilizand aplicatii optim dezvoltate conform specificului activitatii fiecaruia.

Echipa VBM Soft dezvolta aplicatiile pornind de la o consultare cu clientul pentru a fi clarificata afacerea clientului si obiectivele sale centrale. E nevoie de aceste date pentru efectuarea unei strategii de atingere a acestor obiective prin intermediul solutiilor informatice oferite. Scopul este de a oferi solutia informatica cu toate functionalitatile solicitate, in limita unui buget stabilit initial.

O aplicatie realizata de noi va fi in concordanta cu toate cerintele clientului si va duce la o reducere a costurilor financiare, a resurselor umane implicate si a timpului de implementare.

Etapele de realizare ale aplicatiilor incep cu o analiza tehnica, continua cu fazele de design si programare, finalizandu-se cu suportul tehnic si intretinerea aplicatiilor. Pentru ca aplicatia sa fie finalizata cu success, specialistii VBM Soft vor trata cu mare atentie toate aceste etape, indiferent de natura sau gradul de complexitate al proiectului.

VBM Soft aduce inovatie si tehnologie de ultima ora in dezvoltarea aplicatiilor. Prin combinarea expertizei tehnice cu talentul si experienta noastra, vor rezulta solutii performante, accesibile, adaptabile si stabile.