Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Aplicatii web

In Mileniul III prezenta online a devenit imperios necesara pentru orice actor de pe scena economica. Managerul oricarei companii, indiferent de talia acesteia, trebuie sa constientizeze ca principala sursa de informare pentru clienti sau parteneri este internetul, iar primul contact cu acestia are loc prin intermediul paginii web. In absenta unei astfel de pagini e posibil ca unii dintre potentialii clienti sa se orienteze spre firme concurente care au o pagina web. O aplicatie web prietenoasa, cu continut relevant si actualizat poate fi punctul de pornire al unei relatii comerciale de lunga durata. Un design de calitate, original, al aplicatiei web va crea o impresie pozitiva despre companie si va conduce la o crestre a numarului de vizitatori.

Echipa VBM Soft va ofera solutii web de calitate, eficiente si accesibile, care sa contribuie la crestrea afacerii, a numarului de vizitatori si a notorietatii. Realizarea unei aplicatii web presupune urmarea mai multor etape, dupa parcurgerea carora vom avea certitudinea ca aceasta corespunde intru totul cerintelor dumneavostra.

  • Consultarea – Va vom oferi solutii personalizate, pliate perfect pe necesitatile dumneavoastra. Pentru a ne asigura de acest lucru, primul pas al colaborarii noastre va fi consultarea cu dumneavoastra sau cu membri echipei dumneavoastra, pentru a sti exact ce va doriti de la produsul VBM Soft.  Aplicatia dezvoltata de specialistii nostri va fi in deplina concordanta cu cererile dumneavoastra, urmand a va fi recomandate solutiile optime, dar si un plan eficient de implementare.
  • Dezvoltarea – Vom gasi solutiile optime pentru ca aplicatia web realizata pentru compania dumneavoastra sa fie accesibila, iar vizitatorii sa poata naviga cu usurinta, dar si sa gaseasca rapid informatiile pe care dumneavoastra le considerati importante. In plus design-ul aplicatiei va fi personalizat, pentru a se plia perfect pe identitatea vizuala a companiei dumneavoastra, dar si pentru a capta atentia si interesul vizitatorilor.
  • Testarea – Dupa finalizarea aplicatiei si a modulelor aferente acesteia, specialistii VBM Soft o vor testa cu cea mai mare atentie, pentru a se asigura ca veti primi un produs 100% functional.

Puteti apela la VBM Soft pentru servicii complete de creare de aplicatii web, atat daca doriti ca acestea sa fie dezvoltate de la zero, cat si pentru imbunatatirea aplicatiilor pe care le utilizati in prezent.