fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole
aplicatii web

Aplicatii web

Cand vine vorba despre o companie, afacere, activitate, institutie, etc. este foarte important sa fii “vizibil” online. Pentru a fi cat mai bine vazut online de catre client sau de catre simplii vizitatori care doresc informare, e foarte important ca imaginea companiei, afacerii, institutiei, etc. sa fie reprezentata de o aplicatie web. Indiferent de marimea companiei, primul lucru pe care un client sau un partener de afaceri de al sau il va face, va fi sa caute pe internet care este adresa web a companiei respective. Nu putine au fost cazurile in care o aplicatie web bine creata si cu un continut bun, a avut o mare influenta in luare deciziilor de relationare comerciala. O aplicatie web cu un design original, de calitate va avea un impact pozitiv asupra vizitatorilor, ducand si la cresterea numarului acestora.

Misiunea echipei VBM Soft este de a oferi solutii WEB eficiente, de calitate si accesibile, care sa ajute partenerii nostri in dezvoltarea unor afaceri cu rezultate pozitive care sa genereze profituri mari.

Procesul efectiv de realizare al aplicatiilor web va consta in cateva etape majore, si anume:

  • Consultarea – fiecare client va fi unic, prin urmare fiecare proiect va trebui sa fie adaptat la nevoile si bugetele disponibile pentru crearea site-ului. Clientul va fi consultat in mai multe randuri pentru a gasi solutia unei aplicatii web care va imbunatati imaginea companiei – client. Va vom recomanda solutii reale si un plan eficient de implementare.
  • Dezvoltarea – vom gasi solutii pentru ca fiecare aplicatie web realizata sa fie accesibila, vizitatorul sa poata naviga usor, si sa gaseasca informatii relevante despre companie. Design-ul va fi unul personalizat pentru fiecare client, cu scopul ca aplicatia web sa reprezinte clientul si sa aiba un impact vizual cu rolul de a capta atentia si interesul vizitatorilor.
  • Testarea – dupa finalizarea proiectului, aplicatia web impreuna cu modulele aferente va fi testata cu mare atentie de catre membrii echipei noastre, pentru a evita aparitia unor disfunctionalitati.

Aplicatiile web dezvoltate de echipa VBM Soft se caracterizeaza prin:

  • Structura care faciliteaza navigarea;
  • Interfata prietenoasa si accesibila;
  • Buna functionalitate.

VBM Soft ofera servicii complete de creare aplicatii web, atat aplicatii web dezvoltate de la zero, cat si refacerea si imbunatatirea unor aplicatii web deja existente.