fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Vanzare

 

Procesul de vanzare poate fi unul foarte complex care necesita satisfacerea celor mai pretentioase nevoi, pentru a raspunde acestor necesitati SkyLine ERP a adoptat o solutie simpla, foarte fiabila care poate fi usor adaptata atat pentru vanzarile EnGros cat si pentru cele EnDetail.

 

Acest modul ofera gestionariea tuturor documentelor specifice (oferta client, comanda client, aviz iesire, aviz retur iesire, factura client etc) dar si monitorizarea vanzarilor/incasarilor pe agenti/pe zone, controlul discounturilor acordate pe categorii definite de client sau calculul costurilor de transport in functie de diferiti parametrii.

 

Rapoartele disponibile in acest modul sunt perfecte pentur a putea raspunde solicitarilor de la clienti in cel mai scurt timp. Astfel avem la dispozitie “Jurnal de vanzari”, “Extrasul de cont client”, “Facturi in sold client”, “Detalii facturi desfacere”, “Facturi client cu detalii plati”, “Detalii articole desfacere”, “Incasari/Vanzari/Creante pe agenti”, “Adaos pe parteneri” si multe altele.