fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Salarizare

Modulul SkyLine Salarizare este perfect configurabil in ceea ce priveste formulele de calcul salarial si toate celelalte elemente salariale astfel incat sa se plieze pe orice modificare legislativa. Algorimul complex de calcul salarial raspunde cerintelor de calcul atat in sectorul privat cat si in cel public, numarul angajatilor pentru care se efectueaza calculul nu reprezinta o constrangere.

 

Datele legate de valorile avansurilor, numarul tichetelor de masa a sporurilor permanente si a altor constante, odata introduse sunt preluate dintr-o luna in alta, cu posibilitatea modificarii lor daca este cazul, aceasta functie este foarte utila pentru automatizarea calculului salarial si in optimizarea procesului.

 

Modulul SkyLine Salarizare pune la dispozitia utilizatorilor resursele necesare efectuarii cu succes a menagementului resurselor umane. Categoriile de resurse umane sunt ideale in gestionarea angajatilor activi (care au un contract de munca incheiat cu compania) dar si a celor in perspectiva (candidati pentru posturile vacante, din procesul de recrutare). Acest concept permite stocarea unui numar mare de informatii despre resursele umane, informatii indispensabile dar si informatii personalizate, informatii care mai apoi sunt centralizate si usor accesibile prin intermediul numeroaselor rapoarte oferite de acest modul.

 

Rapoartele oferite de acest modul ajuta la monitorizarea informatiilor cu pivire la istoricul resurselor umane, persoanele in intretinere, fisele individuale dar ofera si adeverintele de vechime sau pentru medicul de familie, actele aditionale pentru toate evenimentele care sunt prevazute de lege a necesita modificarea contractului de munca, sistemul ofera optiunea de export in format word, pdf etc sau posibilitatea imprimarii acestora, doar selectand persoana si contractul.

 

Pontajele introduse de la punctele de lucru si centralizate automat, pe baza utilizatorilor si categoriilor de utilizatori, cu vizualizarea in functie de un management al drepturilor de vizualizare este o alta functie pusa la dispozitie pentru a eficientiza procesul de calcul salarial.

 

Statele de plata, pontajele, fluturasii de salarii, centralizatorul de contributii, actele aditionale, toate acestea sunt situatii esentiale din procesul de salarizare, acestea sunt disponibile in sistem in format standard care indeplineste toate cerintele legale, dar pot fi si personalizate in functie de necesitatile utilizatorilor. Toate aceste rapoarte beneficiaza de functiile de export si imprimare.

 

Functiile de import au fost dezvoltate pentru a automatiza si a reduce timpul procesului de salarizare, astfel Skyline Salarizare pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de import prin interfata a fisierelor cu  resursele umane sau a peroanelor in intretinere.