fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Imobilizari

SkyLine Imobilizari, modulul care controleaza perfect activele imobilizate ale companiei, fie ca acestea sunt achizitionate, obtiunte din productie proprie sau printr-un contract de leasing. Sistemul efectueaza automat tot ceea ce tine de calculul amortizarilor lunare si generarea notelor contabile aferente, repartizarea cheltuielilor cu amortizarea pe centrele de cost stabilite in prealabil, gestioneaza persoanele responsabile catre care au fost alocate imobilizarile.

Modulul permite inregistrarea si urmarirea imobilizarilor la valori stabilite intern (valoare de utilizare) astfel managementul are posibitatea sa acceseze informatii legate de evaluarea reala a activelor, asta in paralel cu amortizarea fiscala care este determinata si inregistrata in conformitate cu cerintele legislative actuale.

Evenimentele specifice care pot aparea pe durata de utilizare a unei imobilizari sunt gestionate automat de sistem, astfel daca este vorba de o reevaluare este necesara doar introducerea valorii acesteia iar sistemul calculeaza automat noua valoare a amortizarii lunare tinand cont de durata ramasa de utilizare. Vanzarea, conservarea, casarea, dezmembrarea sau alte evenimente care ar putea aparea sunt controlate cu ajutorul statusurilor.

Administratea obiectelor de inventar se efectueaza tot din acest modul, el ofera posibilitatea repartizarii obiectelor de inventar pe persoane si urmarirea circuitului lor in cadrul organizatiei.