fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Gestiune

 

Modulul de gestiune este conceput astfel incat sa confere rigoare si exactitate gestiunii, indiferent de caracteristicile si complexitatea acesteia. Ofera flexibilitate ridicata configurarii depozitelor si structurilor de articole in functie de necesitatile si specificul fiecarei activitati.

Structura produselor in depozite poate fi realizata pe trei nivele, categorii de articole, articole generice si articole specific, iar denumirile produselor pot fi generate automat dupa criterii prestabilite.

Concordanta intre aproizionare, gestiune si consumurile realizate in procesul de productie este facilitata de functia care converteste automat in unitatea de masura principala in care se realizeaza consumul oricate unitati de masura secundare in care se realizeaza aprovizionarea pentru acelasi produs de la parteneri diferiti.

Numarul mare de rapoarte permite controlul fiecarei miscari din depozite iar documentele specifice (NIR, Bon de consum, Nota de predare etc) asigura control automatizat al acuratetii si integritatii informatiilor generate de acestea. Astefel se pot obtine informatii cu privire la stocurile pe depozite, miscarile in depozite, consumurile pe depozite, fisele de magazie ale produselor, listele de inventariere, etc