fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Financiar

 

Modulul SkyLine Financiar este suportul ideal pentru a gestiona eficient si minutios toate activitatilie legate de partea financiara a unei organizatii. Astfel acesta ofera instrumente pentru a gestiona tranzactiile cu numerar, tranzactiile bancare sau efectele comerciale acordate sau primite. Caseriile si conturile bancare putand fi definite in orice valuta, convertibilitatea in valuta principala si inregistrarea diferentelor de curs valutar executandu-se automat.

Repartizarea avansurilor pe documente este o alta functie oferita de acest modul care este utila pentru distribuirea incasarilor/platilor care au fost initial inregistrare fara document justificativ. Astfel pentru aceste sume este pastrat istoricul fluxului pe partener, perioada, valoare, iar la repartizare permite controlul sumelor fara a depasi parametrii stabiliti anterior.

Deconturile sunt alte instrumente frecvent utilizate de companii, SkyLine Financiar permite operarea, urmarirea si contarea automata intr-un mod simplu si eficient a tuturor operatiunilor inregistrate de o persoana intr-o anumita perioada de timp.