fancyme logo
Mai multe articole
Mai multe articole
  • Plasa cu acte
  • Partajare sistem informatic
  • Verificare si control
Mai multe articole
 
Mai multe articole

Contabilitate

Acest modul este la zi cu modificarile legislative si respecta reglementarile romanesti de organizare si conducere a contabilitatii financiare a agentilor economici.

Modulul de contabilitate este un modul legat de toate celelalte modul care genereaza note contabile automat, acesta centralizeaza notele contabile dar este o solutie si pentru inregistrarile contabile care nu au la baza un document justificativ. Prin intermediul notei contabile diverse, a notei contabile diverse pe persoane, a notei contabile diverse pe partener sau a notei contabile diverse pe articol pot fi introduse note contabile care sa creeze legaturi cu soldurile partenerilor sau pe produsele aflate in stoc.

Tot din modulul SkyLine Contabilitate se genereaza automat notele contabile de salarizare, notele de actualizare soduri in valuta conform cursului valutar din ultima zi a lunii respective, sau notele contabile de inchidere venituri si cheltuieli si nota de inchidere TVA, aceste pot fi vizualizate, filtrate dupa diverse conditii si imprimate.

Fisierul necesar intocmirii declaratiei 394 “Declaratie informativa privind livrarile si achizitiile pe teritoriul national”, este obtinut tot din acest modul prin simpla actionare a butonului “Generare fisier D394”.

Rapoartele oferite de acest modul sunt ideale atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere managerial pentru a controla si gestiona corespunzator activitatea companiei. Balanta contabila, balanta contabila pe puncte de lucru – acolo unde este cazul, balanta analitica a contului, fisa contului, fisa contului tabel, fisa contului cu selectie, sold cont cu detalii, Registru jurnal, fisa sah, sunt doar cateva dintre situatiile care iti ofera date financiar-contabile, informatii esentiale despre pozitia economica a companiei.