Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Implementare

Implementarea unui sistem informatic integrat complex precum un Enterprise Resource Planning (ERP) este o provocare pentru orice companie care ofera astfel de servicii. In ciuda unei vaste literaturi de specialitate, exista in continuare numeroase exemple de implementari care esueaza, ceea ce demonstreaza ca in acest domeniu inca nu s-a gasit “cheia succesului”.

Experienta de peste un deceniu in proiecte de implementare a sistemelor ERP ne-a confirmat faptul ca nu exista o reteta secreta a succesului. Exista insa factori de risc pe care ii putem elimina impreuna cu reprezentantii companiei dumneavoastra si astfel sa ne asiguram de succesul acestui demers, printr-un management de proiect bine fundamentat.

Procesul de implementare al Skyline ERP presupune in primul rand formarea unei echipe comune, formata din reprezentanti ai companiei dumneavoastra si ai VBM Soft. Aceasta echipa va parcurge mai multe etape, prima fiind realizarea unui plan de proiect detaliat, care sa se plieze perfect pe specificul activitatii companiei dumneavoastra.

Principalele etape pe care le parcurgem in procesul de implemetare sunt:

  • 1. Analiza preliminara pentru realizarea Planului Proiect de Implementare
  • 2. Analiza detaliata si detalierea Planului Proiect de Implementare
  • 3. Pregatirea tehnica a sistemului hardware si instalarea SkyLine ERP
  • 4. Pregatirea si preluarea datelor din vechile aplicatii
  • 5. Instruirea utilizatorilor pe departamente si atributii
  • 6. Consultanta si asistenta la introducerea datelor
  • 7. Asistenta postimplementare

 

Dupa implementarea Skyline ERP va garantam asistenta de specialitate pe toata durata utilizarii sistemului. In cazul in care apar orice fel de probleme, acestea vor fi solutionate de catre specialistii VBM Soft fie telefonic, fie cu ajutorul accesului la distanta sau deplasandu-se la sediul firmei dumneavoastra, in functie de complexitatea problemei semnalate. De asemenea, veti benefica de actualizari ale programului, care sa contina modificarile legislative sau extinderea functionalitatilor programului, fie din initiativa VBM Soft, fie la solicitarea dumneavoastra.