" />
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Avantaje

Pentru a dezvolta o afacere de succes trebuie sa va puteti baza pe un sistem informatic integrat care sa va ofere toate informatiile si functionalitatile de care aveti nevoie, in orice moment si in orice loc. Skyline ERP poate reprezenta un avantaj competitiv pentru compania pe care o conduceti, pentru ca are o serie de caracteristici gandite in asa fel incat sa deschida noi orizonturi afacerii dumneavoastra.

Ofera acces rapid la informatii

Un flux informational rapid si precis poate juca un rol vital in cresterea competitivitatii companiei dumneavoastra. Skyline ERP va ofera posibilitatea sa gasiti instantaneu informatia de care aveti nevoie, fara a irosi timp pretios pentru a cauta dosare in diverse departamente.

Centralizarea datelor din toate departamentele companiei intr-o singura baza de date va permite accesarea operativa a informatiilor. Gestionarea atenta a fluxului de informatii atat in interiorul cat si in exteriorul companiei si operativitatea in luarea deciziilor sunt consecinte directe ale integrarii proceselor si a imbunatatirii functionale a lor in urma implementarii sistemului informatic integrat pus la dispozitie de VBM Soft.

In plus, arhitectura sistemului Skyline ERP (client – server) confera utilizatorilor posibilitatea operarii de la distanta. Orice utilizator care are instalata aplicatia si are declarate drepturi de acces, poate opera si/sau vizualiza date, indiferent de locatia fizica, singura conditie fiind existenta unei conexiuni la internet.

Usureaza si optimizeaza munca

Indiferent daca sunteti la birou, acasa, in delgatie in tara sau strainatate, Skyline ERP va permite sa va conectati fara probleme la baza de date a companiei dumneavostra. Chiar daca nu aveti cunostinte economice aprofundate, nu trebuie sa aveti nicio emotie, deoarece beneficiati de controale automate care asigura operarea in conditii de conformitate maxima.

La baza dezvoltarii sistemului Skyline ERP a stat principiul eliminarii redundantei datelor. Preluarile automate ale detaliilor documentelor si posibilitatea utilizarii informatiilor introduse intr-un modul de toate celelalte module asigura optimizarea timpului de operare, iar managementul drepturilor utilizatorilor asigura controlul tuturor inregistrarilor.

Prin automatizare, sistemul asigura acuratetea datelor. Angajatii companiei dumneavoastra nu vor fi mai fi nevoiti sa introduca aceleasi date de mai multe ori, deoarece toate documentele si informatiile sunt introduse o singura data in sistem, de unde sunt preluate de celelalte module. Astfel se diminueaza considerabil erorile umane legate de aceasta activitate.

SkyLine este un sistem ergonomic, usor de configurat, oferind posibilitatea memorarii setarilor fiecarui utilizator. Aranjarea coloanelor, filtrarile, gruparile dar si rapoartele puse la dispozitie de sistem pot fi personalizate de fiecare utilizator, in functie de necesitatile acestuia.

Creste productivitatea si eficienta

Sistemul informatic intregrat oferirt de VBM Soft va permite o mai buna repartizare a sarcinilor de munca si economisirea de resurse, ceea ce se va reflecta in cresterea productivitatii. Prin interpretarea rapoartelor generate de Skyline ERP veti putea sa identificati cu usurinta activitatile deficitare si astfel sa luati masurile care se impun pentru eficientizarea lor.

In orice moment puteti cunoaste cu exactitate tot ceea ce se intampla in procesul de productie, pana la obtinerea produsului finit si vanzarea acestuia la clienti sau pana la finalizarea proiectelor. Datorita rapiditatii cu care sistemul preia si proceseaza automat datelele dintr-un document, in documentele aferente proceselor succesive, veti putea urmari cu usurinta, in timp real, fluxul informational. Astfel, managerii de la orice nivel ierarhic vor putea reactiona la momentul oportun, luand deciziile optime, atat in cazul activitatii interne a companiei, cat si in privinta solicitarilor venite din partea clientilor.

Multitudinea rapoartelor oferite va garanteaza respectarea strategiei manageriale si controlul acesteia.

Cunoaste si aplica legislatia

Ne-am obisnuit cu totii cu ritmul alert in care apar modificarile legislative in domeniul fiscal si economic. Daca utilizati Skyline ERP, acestea nu vor reprezenta niciodata o provocare pentru afacerea dumneavoastra, deoarece sistemul a fost gandit astfel incat sa va permita sa il configurati in functie de cardul legal in vigoare. Algoritmii care stau la baza aplicatiei pot fi adaptati usor in functie de solicitarile dumneavoastra, dar si de schimbarea legislatiei.

Fara indoiala, compania dumneavoastra s-a intalnit cu numeroase situatii interpretabile din punct de vedere legislativ. Stituatii de acest gen sunt dezbatute de dezvoltatorii Skyline ERP cu experti din domeniul economic, iar solutiile pe care vi le oferim respecta intocmai cele mai recente prevederi legislative.

Asigura controlul si siguranta afacerii dumneavoastra

Skyline ERP va garanteaza siguranta, control si rapiditate in procesele de introducere, cautare, accesare, distribuire si procesare a datelor, dar si confidentialitatea si securitatea informatiilor, datorita regulilor stricte de acces. Utilizand produsul conceput de specialistii VBM Soft veti avea posibilitatea de a stabili, pentru fiecare utilizator in parte, ce documente si informatii poate accesa sau modifica, indiferent daca e vorba despre documente primare sau raportari automate implementate in fiecare modul al sistemului Skyline ERP.

Sistemul de management al utilizatorilor si al drepturilor pe fiecare functie a modulului in parte va ofera un control eficient in privinta prelucrarii datelor de catre fiecare user. Pentru fiecare utilizator, puteti alege drepturi de editare, citire sau puteti alege restrictionarea totala.

Toate datele companiei dumneavoastra, dupa ce au fost introduse in sistem, sunt administrate de un server specializat, pe platforma MSSQL. Tehnic, aceasta platforma asigura protectie maxima impotriva accesului neatuorizat, dar si copii de siguranta automate, dupa un plan prestabilit de dumneavoastra.

Cu ajutorul rapoartelor generate automat, de ordinul sutelor, veti putea identifica, cu un singur click, orice flux, aferent oricarei perioade. Urmarind regulat aceste rapoarte, destinate special identificarii fluxurilor de activitati si de documente, veti benefica de un suport eficient si fiabil in procesul managerial.

Ofera butoane inteligente

Design-ul prietenos si intuitiv al tuturor butoanelor si interfetelor modulelor Skyline ERP asigura operarea cu usurinta atat pentru un utilizator experimentat cat si pentru cei cu mai putine cunostinte economice sau informatice. Tocmai de aceea am dorit ca sistemul sa va ofere posibilitatea configuarii si automatizarii functiilor din spatele butoanelor si astfel sa fie asigurata consecventa operarii.

Butoanele de preluare automata ale detaliilor dintr-un document in altul sunt special concepute pentru a optimiza timpul de procesare al informatiilor, pentru a elimina redundanta datelor si pentru a exclude eventualele inadvertente.

Mesajele de avertizare afisate la actionarea butoanelor sunt un alt aspect util, deoarece ajuta la intelegerea proceselor care se petrec in spatele butoanelor si ghideaza utilizatorul spre pasii urmatori necesari finalizarii proceselor.

Utilizeaza cele mai noi tehnologii

Toate programele, sistemele informatice si mecanismele de consultanta, practitc tot ceea ce inseamna Skyline ERP, sunt dezvoltate utilizand tehnologii de ultima generatie. Dupa finalizarea implementarii solutiilor potrivite pentru compania dumneavoastra, beneficiati de suport tehnic de lunga durata. Aceasta inseamna ca va vom oferi toate actualizarile necesare pentru ca programele VBM Soft sa tina pasul cele mai noi inovatii din sfera sistemelor de operare si suport.