Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Vrei sa devii partener VBM Soft?

VBM Soft si-a asumat ca misiune furnizarea de solutii informatice integrate pentru gestionarea proceselor de management din cadrul companiilor. Suntem o companie romaneasca, asa ca am realizat un sistem ERP 100% romanesc, dedicat firmelor care activeaza in tara. Skyline ERP este in perfecta armonie cu mediul de afaceri din Romania, dar este de asemenea pregatit sa faca fata tuturor provocarilor generate de schimbarile aparute in legislatia care guverneaza activitatea economica si fiscala din Romania.

 

Am ales calea pasilor marunti, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, pentru ca sistemul Skyline ERP oferit de VBM Soft este apreciat de toti colaboratorii nostri. Experienta dobandita pana in prezent ne permite sa facem fata oricarei provocari, sa implementam Skyline ERP in orice companie, acoperind majoritatea domeniilor de activitate, indiferent de marimea si volumul de operatiuni pe care aceasta il deruleaza.

 

Dorim sa oferim posibilitatea de a utiliza Skyline ERP cat mai multor companii, sa deschidem noi orizonturi firmelor din Romania. De aceea, am dezvoltat un program de parteneriate prin care puteti beneficia de expertiza echipei VBM Soft pentru a promova, comercializa si implementa sistemul informatic economic integrat Skyline ERP in aria dumneavoastra de acoperire sau in randul partenerilor companiei dumneavoastra.

 

In functie de specificul activitatii dumneavoastra si de modul in care doriti sa va implicati in colaborarea cu VBM Soft puteti alege fie un parteneriat Comercial, fie sa deveniti partener Integrator.

 

Indiferent de varianta de colaborare aleasa, va oferim o serie de beneficii printre care se numara:

  • Posibilitatea de a promova si implementa un sistem informatic complex, actualizat constant, astfel incat sa fie permanent in armonie cu dinamica legislativa
  • Posibilitatea de a alege una dintre cele doua variante de parteneriate, cu diferite grade de implicare
  • Beneficii financiare proportionale cu implicarea dumneavoastra in acest parteneriat
  • Acces la resurse cheie si training, dar si suport din partea echipei VBM Soft

 

Pentru a deveni partener al VBM Soft nu este necesar ca firma dumneavoastra sa activeze in sectorul IT&C, deoarece, daca optati pentru un parteneriat comercial, aspectele tehnice vor fi gestionate de compania noastra. In calitate de Partener Comercial, misiunea dumneavoastra va fi sa identificati companii care doresc sa implementeze Skyline ERP, sa le prezentati avantajele acestui sistem si sa incheiati contracte de implementare.

 

In calitate de Partener Integrator, pe langa prezentarea si comercializarea Skyline ERP, dumneavoastra veti fi responsabil si de implementarea sistemului, cu tot ce presupune aceasta. In acest demers va puteti baza, bineinteles, pe intregul suport al echipei VBM Soft, iar beneficiile financiare vor fi pe masura.

 

Daca doriti sa deveniti partener VBM Soft, contactati-ne si va vom oferi mai multe detalii!