Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

10+1 motive pentru a alege Skyline ERP

10+1 motive pentru a alege skyline erp

 

  1. Flexibilitate 

Skyline ERP este conceput pentru a raspunde nevoilor firmelor din Romania si poate fi adaptat astfel incat sa reprezinte solutia perfercta atat pentru micile afaceri, cat si pentru companiile mari. VBM Soft va ofera un sistem informatic croit pe tiparul afacerii dumneavostra, indiferent de dimensiunea companiei si pentru aproape orice domeniu de activitate. Softul nostru tine pasul cu ritmul de dezvoltare al companiei dumneavoastra, fiind optimizat pe masura ce afacerea pe care o conduceti creste. 

  1. Integrarea tuturor activitatilor companiei 

Skyline ERP ofera solutii integrate pentru gestionarea proceselor de management din cadrul companiei dumneavoastra. Modulele care alcatuiesc acest sistem sunt concepute unitar, in concordanta cu procesele economice reale, datele introduse fiind utilizate in timp real de toate modulele. In acest fel aveti acces in orice moment la rapoarte complexe si complete. 

  1. Reducerea costurilor si a erorilor umane 

Automatizarea proceselor si a fluxurilor de documente va permite sa reduceti costurile operative, dar si erorile umane, crescand productivitatea companiei. 

  1. Raport excelent cost-beneficii 

Implementarea Skyline ERP nu trebuie privita ca cheltuiala, ci ca o investitie, deoarece, datorita cresterii productivitatii si competitivitatii, aceasta se va amortiza intr-un timp scurt. 

  1. Rapoarte exhaustive 

Sistemul informatic integrat dezvoltat de VBM Soft va pune la dispozitie un numar insemnat de rapoarte generate automat.  Aceste rapoarte va ofera o imagine exacta a operatiunilor derulate in compania dumneavoastra. Situatiile oferite de Skyline ERP sunt utile indiferent daca aveti de gestionat procese de productie, activati in sfera comertului, En Gros si/sau En Detail, dar si pentru managementul proiectelor. 

  1. Butoane inteligente si intuitive 

Design-ul prietenos si intuitiv al tuturor butoanelor si interfetelor modulelor Skyline ERP asigura facilitatea operarii atat pentru utilizatorii experimentati, cat si pentru cei cu mai putine cunostinte economice sau informatice. 

  1. Control si siguranta

 Solutia informatica oferita de VBM Soft va garanteaza siguranta, control si rapiditate in procesele de introducere, cautare, accesare, distribuire si procesare a datelor, dar si confidentialitatea si securitatea informatiilor, datorita regulilor stricte de acces. Toate datele companiei dumneavoastra  sunt administrate de un server specializat, care asigura  protectie maxima impotriva accesului neatuorizat 

  1. Conectivitate maxima 

Sistemul Skyline ERP va ofera posibilitatea operarii de la distanta. Orice utilizator care are instalata aplicatia si are declarate drepturi de acces, poate opera si/sau vizualiza date, indiferent daca e la birou, acasa, in alt oras sau in alta tara. Singura conditie este existenta unei conexiuni la internet. 

  1. Interconectivitate cu dispozitive externe 

Skyline ERP va ofera aplicatii optimizate pentru toate mediile, indiferent daca e vorba despre calculatoarele din reteaua interna (desktop) sau despre dispozitive mobile, precum smartphone-uri, tablete, PDA-uri, dar si pentru site-uri B2B sau comerciale. Interconectivitatea Skyline ERP nu se opreste aici, deoarece acesta poate prelua si introduce in sistem informatii provenite de la dispozitive periferice, cum ar fi casele de marcat, cititoarele de coduri de bare sau diverse dispozitive de control si raportare a productiei. 

     10. Tine pasul cu schimbarile legislatiei 

Skyline ERP respecta in totalitate prevederile legale, iar algoritmii care stau la baza aplicatiei pot fi adaptati usor in functie de solicitarile dumneavoastra, dar si de schimbarea legislatiei. Dupa instalarea Skyline ERP schimbarile legislative vor fi incluse in actualizarile soft-ului, astfel incat operatiunile derulate in compania dumneavoastra sa fie in conformitate cu legislatia in vigoare. 

 10+1. Produs 100% romanesc 

Skyline ERP este un soft romanesc, destinat companiilor din Romania, conceput de la zero in Cluj-Napoca. Experienta vasta a echipei de dezvoltatori reprezinta o garantie ca veti beneficia de un sistem stabil, bazat pe tehnologii de ultima ora, care sa corespunda exigentelor mediului de afaceri din Romania.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.