Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole
 
Mai multe articole
Mai multe articole
Mai multe articole

Ce costuri presupune implementarea unui ERP?

ce costuri presupune implementarea unui erp?

Nu putem discuta despre o implementare de succes fara suportul echipei care va furnizeaza sistemul ERP. De aceea, achizitia Skyline ERP presupune initial doua componente de pret: costul licentelor si cel al implementarii.

Dupa finalizarea implementarii, veti avea nevoie in continuare de suportul echipei tehnice, dar si de consultanta din partea furnizorului. De aceea, implementarea unui ERP are si o a treia componenta de cost, respectiv abonamentul de service, care pentru dumneavoastra reprezinta o asigurare a functionarii optime a sistemului, dar si a actualizarii acestuia si a implementarii tuturor modificarilor legislative. Plata unui astfel de abonament este optionala, existand si companii care nu doresc sa isi asume astfel de cheltuieli. In cazul in care nu incheiati un contract de service trebuie sa stiti ca, in momentul in care veti avea nevoie de actualizarea softului, veti depinde in totalitate de furnizorul sistemului ERP. Daca optati pentru o astfel de colaborare, costul abonamentului va fi eliminat, dar vor aparea costuri suplimentare de fiecare data cand va fi necesara actualizarea sistemului. VBM Soft nu recomanda o astfel de abordare, deoarece costurile ulterioare aferente fiecarei actualizari nu pot fi previzionate.

In concluzie, in momentul achizitionarii Skyline ERP va recomandam sa tineti cont de toate cele trei componente de cost, respectiv licentele, implementarea sistemului si abonamentul service, care reprezinta un cost post implementare.

Skyline ERP

Sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de comert, productie si/sau servicii.

Info Contabil

Aplicatia de pe telefonul tau care te ajuta sa ai la indemana totul despre functionalitatea conturilor contabile.